En safeticket billetløsning
Tante Olga - 18.11.2011 kl. 22:00

Midnight Blues

Eksplosiv, energiladet BoogieRock med uimodståelig spilleglæde og festgaranti. Der kan bestilles julefrokost før koncerten. Se på www.tanteolga.dk

Midnight Blues startede i halvfemserne. Bandet er dannet at Peter Domtorp, Carsten Olsen og Søren Berlev. Bandet har slidt landevejene tynde med diverse jobs på festivaler samt andre store og mindre jobs i Danmark og Sverige. Midnight Blues har også haft den glæde at være opvarmning for nogle af rockens store navne, bl.a. Lynyrd Skynyrd, Thin Lizzy, Status Quo, Bryan Adams og Deep Purple. Midnight Blues er 100% boggieblues – PARTY GARANTEE !

The Midnight Blues debuterede som orkester i 1994, da de dengang 4 medlemmer blev booket ind som det underholdende element til en personalefest i Illum i København. Repertoiret bestod af 10 covernumre, så den aften lykkedes det bl.a. at få Black Magic Woman til at vare hele 25 minutter, og da det jo var en personalefest, og det var sidst på aftenen, tog ingen af gæsterne det ilde op. Bandet blev en stor succes, og er siden blevet inviteret tilbage til andre personalefester. Coverrepertoiret blev udvidet, og herefter gik det videre til jobs ved et utal af bryllupper, havefester, fødselsdage, barer, spillesteder og et par festivaler blev det da også til, indtil sommeren 1999 hvor to af de fire medlemmer besluttede sig for at prøve andre græsgange. The Midnight Blues havde på det tidspunkt slået navnet fast i det ganske danske liveland, som synonym for den energiladede BoogieRock med hovedvægten, indtil da, lagt på kopinumre, samt for at være bandet, der rykkede ud med en 100% festgaranti. De to resterende medlemmer, Peter Domtorp og Carsten Olsen, mente ikke, at dette skulle have lov til at gå tabt, men følte samtidig at dette åbnede muligheden for at prøve noget nyt, nemlig at fortsætte som en trio, samt at forsøge sig med egne kompositioner, så man bød velkommen til Søren Berlev, den nye trommeslager, som nogen måske husker fra det hedengangne Gasolin´. 

Arrangøren oplyser

Se www.tanteolga.dk

Tidspunkt for afholdelse 18.11.2011 kl. 22:00

Arrangør Tante Olga Tlf: 86411970

Tante Olga Søndergade 6 8900 Randers C

Billetsalget er slut