En safeticket billetløsning
Tante Olga - 23.05.2014 kl. 22:00

Mojo Hands

Husk danseskoene, for dette band swinger som ind i h…… ! Man kan ikke stå stille.

Mojo Hands så dagens lys i Århus i midten af 90’erne, da sanger og mundharpespiller Henrik Hansen og guitarist Michael Nadolny hægtede op i hinanden og splejsede deres fælles interesse for blues i alle afskygninger sammen til det gode band Mojo Hands.

”Det kan man rejse med!” sagde de til hinanden, og tilkaldte trommeslageren Erik Lodberg og bassisten Poul Madsen fra Esbjerg, lavede nogle plader og drog i de næste mange år ud på landevejene og begejstrede publikummer fra Gedser til Skagen og fra Antwerpen til Åmål med rythm & blues , Mojo Hands

style…


Henrik Hansen og Erik Lodberg er stadig fast inventar i Mojo Hands og 2014 udgaven af bandet står i dag stærkere end nogensinde. I de sidste 8 år har guitaristen Jan Kølle været med til at præge udviklingen og givet bandet det helt rigtige ”touch” og ikke mindst den helt rigtige og autentiske sound. I 4 år har Lars ”The Lip” Thomsen givet basspillet en ekstra dimension og bidraget til det hårde swing, som er en af hjørnestene i Mojo Hands musik! Sidst men ikke mindst, Zenia Levring Madsen, Mojo Hands’ nye sangerinde som for mindre end et år siden er trådt ind i bandet og har givet de fire herrer fornyet luft og inspiration og Mojo Hands en fantastisk dygtig og karismatisk sangerinde der bidrager med et fedt og opdateret udtryk.


”Det kan man rejse med”, og det har de også tænkt sig at gøre i rigt mål de gode folk i Mojo Hands, som drager på turné i Danmark og resten af Europa gennem hel 2014.  

Arrangøren oplyser

Fra 21:30 på koncertdagen
sælges billetter kun ved indgangen.
Dørene åbner kl. 21.30.
Når du køber Tante Olga billet
som Printselv-billet, koster det 6,25 kr. pr. billet
i omkostning til print selv firmaet.
Dertil kommer Dankort gebyr til PBS.

Tidspunkt for afholdelse 23.05.2014 kl. 22:00

Arrangør Tante Olga Tlf: 86411970

Tante Olga Søndergade 6 8900 Randers C

Billetsalget er slut