En safeticket billetløsning
Tante Olga - 29.03.2014 kl. 23:00

Claus Grønkjær Band

Dansksproget rock-pop-blues baseret musik, med den iørefaldende melodi i højsæde, og tekster der både bider fra sig, er reflekterende, og samtidig forløsende glade!

Med Claus Grønkjær ved mikrofonen får man en behagelig fornemmelse af spilleglæde og nærvær, og de melodisk rockede sange leveres med masser af energi, nerve og overskud. Ofte ledsaget af en lille anekdote fra det virkelige liv -eller osse er det blot det pureste opspind…                          Der er guitar-rock i bedste Chuck Berry & Keith Richard stil, og den markante bas og tromme-bund, binder det hele solidt sammen.

Claus Grønkjær Christensen udgav i 2011 sit første materiale i eget navn. Det blev til flere hits, og medførte airplay på både DR samt alle landets lokale radiostationer.                                                                                                                             I 2013 udgav Claus og bandet i samarbejde med Nanna Lüders en EP, der også fik flere roser med på vejen, og flittigt spillet.Nyt materiale er netop indspillet, og det forventes udgivet omkring sommer 2014.     

Foruden Claus Grønkjær Christensen (vokal & guitar), der har spillet kopimusik i 25 år, tæller bandet Lars Skygge (Lead guitar, og 15 år som professionel guitarist i bandet ”Peter & de andre kopier”), Henning F. Olesen (Bassist med rødder dybt begravet i det danske blues miljø) og Michael Callesen (Trommer & kor, og til daglig musikarrangør- og koordinator med mere, i Århus).


Arrangøren oplyser

Fra 22:30 på koncertdagen
sælges billetter kun ved indgangen.
Dørene åbner kl. 22.30.
Når du køber Tante Olga billet
som Printselv-billet,
koster det 6,25 kr. pr. billet
i omkostning til print selv firmaet.
Dertil kommer Dankort gebyr til PBS.

Tidspunkt for afholdelse 29.03.2014 kl. 23:00

Arrangør Tante Olga Tlf: 86411970

Tante Olga Søndergade 6 8900 Randers C

Billetsalget er slut