En safeticket billetløsning
Tante Olga - 09.05.2014 kl. 22:00

AC/DC Jam

Det lydmæssigt mest autentiske AC/DC Cover herhjemme. Musikken er i højsædet - ingen skoleuniformer, djævlehorn o.l., kun den fede musik.

AC/DC JAM er et københavnsk baseret AC/DC Coverband som har eksisteret siden 1990.

Med en autentisk high-pitch vokal, tager AC/DC JAM udgangspunkt i specielt det gamle AC/DC materiale med sange fra perioden 1975-1981..

Bandet består af en række garvede (40+) musikere der har spillet i bandet i 24 år. Erfaringen giver sig udtryk i en utrolig tightness live.

AC/DC JAM spiller fordi de elsker det. Kommer man for at se på skoleuniformer, sækkepiber, papmaché-klokker og konfetti-kanoner, er man gået forgæves.

Til gengæld kan vi tilbyde det lydmæssigt mest autentiske AC/DC Cover herhjemme og med en smittende spilleglæde ud over det sædvanlige der kommer helt ud over kanten. Fortvivl ikke hvis lead guitaristen pludselig hopper ud over scenen og drøner rundt mellem publikum. Det er ikke noget han skal gøre…han kan bare ikke lade være.

AC/DC JAM er et partyband i ordets bedste forstand. Bandet har en fest når de spiller, og det skal publikum også have. Sådan skal det være!

B.T´s legendariske rock journalist Steffen Jungersen skrev : "AC/DC Jam er ét af de mest autentiske af slagsen, jeg har hørt. Og det vil sige noget fra én, som har elsket AC/DC i 38 år! "

AC/DC JAM består af:

Lasse Pehrson : Lead Vocal og Rytmeguitar

Sten Hansen : Backing Vocal og leadguitar

Rune Larsen : Backing Vocal og Bas

Jesper Pehrson : Backing Vocal og trommer
  

Arrangøren oplyser

Fra 21:30 på koncertdagen sælges billetter kun ved indgangen.
Dørene åbner kl. 21.30.
Når du køber Tante Olga billet som Printselv-billet, koster det 6,25 kr. pr. billet i omkostning til print selv firmaet. Dertil kommer Dankort gebyr til PBS.

Tidspunkt for afholdelse 09.05.2014 kl. 22:00

Arrangør Tante Olga Tlf: 86411970

Tante Olga Søndergade 6 8900 Randers C

Billetsalget er slut