En safeticket billetløsning
Tante Olga - 02.05.2014 kl. 23:00

Mojo Makers

Dansk bluesband med internationalt snit, fed rytmegruppe, fremragende sanger og guitarist..


Blues og soul musik har fået en revival i Danmark og Mojo Makers er et af de bands på den Københavnske klub scene der har fået det til at ske. Det skyldes en kærlighed til den gamle genre og en evne til at spille musikken så alle kan forstå den. Med en solid rytmegruppe, en karismatisk forsanger og en guitarist i verdensklasse, leverer Mojo Makers en medrivende koncertoplevelse hver gang.

Musikken i Mojo Makers er original og skubber grænserne for hvad genren kan, dog aldrig uden at glemme publikum og skabe den fest som er kendetegnet ved Mojo Makers optrædener.

Forsanger og sangskriver Kasper Osman bliver af mange betragtet som den nye upcoming blues/soul sanger i Danmark. Dette skyldes hans ærlige og kraftfulde tilgang til blues/soul gengren, kombineret med en fantastisk sangteknik.

Lead guitarist Kristian Hoffmann blev i en tidlig alder opdaget og anerkendt for sit talent på guitaren på den legendariske blues klub Mojo i København og har via dette spillested fået sin uddannelse ved at sidde ind med bluesmusikere aften efter aften.

Få guitarister har en tone og en stil du kan genkende øjeblikkelig når du hører den. Kristian Hoffmann er en af de få.


”Mojo Makers er et band jeg venter mig meget af i fremtiden”

Alex Nyborg Madsen


”Mojo Makers er det sejeste band jeg har hørt længe. Send dem på danskerbåden til Norge nu!”

Jhonny Andreassen-Blues News Norge


”Musikerne i Mojo Makers behersker deres instrumenter fremragende og med Kasper Osman har de en uovertruffen og karismatisk sanger og guitarist”.

Phillipp Roser- Blues News Tyskland


”Endelig har nogen dumdristigheden og modet til at gøre hvad få har turdet gøre, nemlig at tage scepteret fra Hamlets spøgelse der behersker musikarven i rockmusikken og resultatet er fremragende”

Ian D Hall- Liverpool Sound And Vision Rating

Arrangøren oplyser

Fra 22:30 på koncertdagen sælges billetter kun ved indgangen.
Dørene åbner kl. 22.30.
Når du køber Tante Olga billet som Printselv-billet, koster det 6,25 kr. pr. billet i omkostning til print selv firmaet. Dertil kommer Dankort gebyr til PBS.

Tidspunkt for afholdelse 02.05.2014 kl. 23:00

Arrangør Tante Olga Tlf: 86411970

Tante Olga Søndergade 6 8900 Randers C

Billetsalget er slut