En safeticket billetløsning
Tante Olga - 04.04.2014 kl. 21:00

Bjørn Berge

Højpotent oneman show. Guitarspil fra en anden verden.


Bjørn Berge har spillet guitar og banjo siden han var 13 år gammel. Han har altid været optaget af at spille musik og har i løbet af sin karriere skabt sig et ry som en guitarist med verdensklasse. Hans ”fingerpicking-style” er der ikke mange som gør ham efter og hans særlige niveau har gjort ham til en eftertragtet artist på den europæiske arena, og det er også blevet til koncerter i Canada og USA. 

Bjørn Berge startede sit eget bluegrassband i midten af 80'erne, men har de sidste 15 år brugt tiden på sin solokarriere som guitarist og på rendyrkelse og udforskning af mulighederne som ligger i at spille 6- og 12-strenget guitar. Han har udgivet 9 album indtil nu, hvoraf 2 af dem har resulteret i den Norske Spellemannspris. Album nr. 11 ”Mad Fingers Ball"udkom i 2013.


På det nye album har Bjørn Berge skrevet alle numrene selv, pånær to.


De siste 7-8 år har han haft hele Europa som arbejdsplads, noget som indebærer utallige rejsedøgn pr. år og han besøger jævnligt flere af de store jazz-, blues- og guitarfestivaler rundt omkring. Bjørn Berge's musik er vanskelig at sætte i bås da han kombinerer flere musikalske genrer, men i hovedtræk befinder han sig i folk-/bluessegmentet spædet op med elementer fra bl.a. rock og funk. Han fremfører stort set eget materiale, men der bliver også plads til egne fortolkninger og versioner af Red Hot Chili Peppers, John Butler Trio, Joni Mitchell og Motorhead's sange - bare for at nævne nogle få.

Alt ialt et højpotent oneman show som man skal lede længe efter.


 Arrangøren oplyser

Fra 20:30 på koncertdagen sælges billetter kun ved indgangen.
Dørene åbner kl. 20.30.
Når du køber Tante Olga billet som Printselv-billet, koster det 6,25 kr. pr. billet i omkostning til print selv firmaet. Dertil kommer Dankort gebyr til PBS.

Tidspunkt for afholdelse 04.04.2014 kl. 21:00

Arrangør Tante Olga Tlf: 86411970

Tante Olga Søndergade 6 8900 Randers C

Billetsalget er slut