En safeticket billetløsning
Tante Olga - 07.03.2014 kl. 22:00

Kent Thomsen & De Dyre Drenge

Kent Thomsen er den ægte vare. Han har sin helt egen tone, sit eget touch, en sand bluessanger og bluesguitarist.´ Og så synger han The Blues på dansk.

Ingen vrider en streng som Kent Thomsen. Ingen. Han har sin helt egen tone, sit eget touch, hvor hver eneste berøring får guitaren til at dirre og vibrere blåt og råt. Det har intet at gøre med, hvilken guitar eller forstærker, han spiller på. Det har at gøre med hans liv og sjæl.

Det samme gælder hans stemme. Han synger som sig selv, han synger om sig selv. Uanset om det er hans egen sang, et Muddy Waters-nummer eller en Povl Dissing & Beefeaters-klassiker. Han er en sand bluessanger og bluesguitarist. Ikke en af dem, der går mange af på dusinet, og som lever af at kopiere på nogenlunde hæderlig vis.

Kent Thomsen er den ægte vare.

Kent Thomsens manifest lyder:

Jeg er født og opvokset ved Varde Å og ikke Mississippi River.

Jeg har læst Søren og Mette, set Matador, hørt Poul Reumert læse Guldhornene og Onkel Danny fortælle i timevis og egentlig syntes, det hele var fedt.

Jeg har spillet en hel masse fodbold, men ingen baseball. Jeg har haft adskillige Puch Maxi´er men aldrig en Harley Davidson. Og jeg kan rent faktisk bedre lide gule ærter og jordbærgrød end T- Bone steak og cheesecake.

Jeg både bander og drømmer på dansk. Så hvorfor i alverden skulle jeg ikke synge på dansk? Også The Blues


Kent Thomsen - guitar, vokal

Niels Nello Mogensen bas, kor

Per Kolling, trommer

Rasmus Stenholm, orgel, klaver
Arrangøren oplyser

Fra 21:30 på koncertdagen sælges billetter kun ved indgangen.
Dørene åbner kl. 21.30.
Når du køber Tante Olga billet som Printselv-billet, koster det 6,25 kr. pr. billet i omkostning til print selv firmaet. Dertil kommer Dankort gebyr til PBS.

Tidspunkt for afholdelse 07.03.2014 kl. 22:00

Arrangør Tante Olga Tlf: 86411970

Tante Olga Søndergade 6 8900 Randers C

Billetsalget er slut