En safeticket billetløsning
Tante Olga - 07.02.2014 kl. 23:00

Michael Trier

Michael og hans band præsenterer personlige og vedkommende sange, indpakket i melodisk Pop/Rock. Vedkommende og ærligt / råt og enkelt.

”Man skal kunne mærke det helt ind i knoglerne. Man skal falde lige ned på scenen sammen med orkestret – og mærke vokalen sitre i kroppen. Sangene skal ind under huden, det er netop det, god musik kan gøre,” siger Michael Trier om sit nye album.

Det er to år siden, Trier udgav det anmelderroste og stærkt personlige album Suitcase of memories – et album der blev spillet flittigt i radioen – og tiden er blevet brugt til at dyrke musikken på musikkens præmisser: 

- Der er skåret ind til benet her; hvorfor pakke sange ind i kæmpe produktioner? Hvorfor ikke give plads til at lade melodierne blomstre og vokalen vokse i deres enkle umiddelbarhed?,” siger Michael Trier om sit nye album.

Og det er netop det ærlige og det umiddelbare albummet dyrker: Det handler om musik. Det handler om følelser. Det handler om ærlighed. Så kort kan det siges.

Det ”Nye album” som har fået arbejdstitlen ”Less is more”, bevæger sig i en forunderlig tidslomme, med 14 melodiøse fortællinger. På hver sin måde tages eksistentielle emner op, som udtrykkes gennem nærvær, nerve, melankoli, varme, begejstring, sorg og vildskab.

- Jeg har denne gang prøvet, at skabe et mere troværdigt univers, hvor men med få, men rigtige virkemidler, skære ind til benet. Et eksempel er, at hvis en sang virker dejlig og intim i skrivefasen med en vokal og akustisk guitar, så skal man turde stå ved det. Så vi har skåret ned på guitar og programmeringspakken og smidt vokalen helt ud i pappet og oplevet, at det bestemt ikke gør musikken mindre vild og nærværende. Tværtimod!, siger Michael Trier.

Når man bevæger sig på den musikalske rejse med Trier, er kufferten fuld af minder – minder som både trækker tråde fra de gyldne Woodstock-tider men samtidig peger ud mod den uforudsigelige fremtid.

Med en sikker og dragende vokal synger Trier bl.a. om en kendt stjernes forfald i sangen R.I.P, og om den angst de fleste har, men sjældent snakker om i sangen One-eyed open. Og så er der sangen Crazy Town, som handler om det perfekte paradis, hvis det findes …

- Det er vigtigt for mig, at min musik tager udgangspunk i nogle af de ting, jeg har oplevet i mit liv. Jeg synes, det giver en ærlighed og originalitet. Målet er at skabe et album, som man kan sætte på og føle sig overens med – både med den musikalske side og teksterne, siger Michael Trier.

Triers velkendte rå, drivende og karismatiske rock-stemme gør melodierne naturlige og ligetil for lytterne. At have simpel- og enkelheden som drivkraft for albummet har været med til at frigøre numrene; det er sangene, der er fokus i al sin strålende enkelthed. Det har også gjort, at der er blevet plads til de små, fede detaljer, der gør albummet til ét af dem, der brænder sig ind i sjælen.

”Det er et nøgent og ærligt album. Vi lever i en tid, hvor vi bliver bombarderet med indtryk; forestillinger om det gode liv, billeder af det perfekte – men jeg tror, vi har brug for at trække vejret. Brug for at finde ud af, hvad der virkelig tæller. Vi har sgu brug for lidt eftertanke – brug for at lade os føre med af musikken uden, at alt bliver så skide avanceret,” lyder det ærligt fra Trier.


 Arrangøren oplyser

Fra 22:30 på koncertdagen sælges billetter
kun ved indgangen.
Dørene til koncertlokalet åbner kl. 22.30.
Når du køber Tante Olga billet som Printselv-billet,
koster det 6,25 kr. pr. billet
i omkostning til print selv firmaet.
Dertil kommer Dankort gebyr til PBS.

Tidspunkt for afholdelse 07.02.2014 kl. 23:00

Arrangør Tante Olga Tlf: 86411970

Tante Olga Søndergade 6 8900 Randers C

Billetsalget er slut