En safeticket billetløsning
Tante Olga - 27.02.2014 kl. 21:00

HP Lange

Bluesmusik fra rødderne. Råt og upoleret Delta Blues, direkte fra rødderne. Autentisk, akustisk & fremragende.

H.P. Lange er en af Danmarks få dedikerede bluesmen. Som en af de få fortolkere af den akustiske bluestradition, har han siden mid-80’erne spillet mere end 100 koncerter om året i Europa og USA – lige fra små klubber til de store blues & jazz festivaler.

I 1994 tilbragte han et halvt år i New Orleans. I Louisiana og i Mississippi gravede han sig endnu dybere ned i bluestraditionen. Han spillede fast på flere klubber i New Orleans og mødte og lærte bla. fra delta blues mesteren, John Mooney. Han spillede jobs i Memphis og i Mississippi Deltaet med guitaristen Kenny Brown, som introducerede ham til den specielle bluestradition i de bakkede områder i det nordlige Mississippi. Her mødte og spillede han desuden med blues legender som Junior Kimbrough og R.L. Burnside.

H.P. Lange har udgivet 8 cd’er i eget navn. To af dem har vundet The Danish Music Award for bedste blues/roots udgivelse.

Som solist optræder H.P. Lange med den rå og upolerede Delta Blues. Repertoireret er en blanding af egne sange og sange han har samlet op under sine ophold i USA’s sydstater. Sangene og fortolkningerne er hans egne men dybt forankrede i traditionen.

Discografi

1995 Stop Breakin’ down Midget Records

2000 Ain’t jivin’ Midget Records

2002 Take me home Midget Records

2004 Alongside the blues Midget Records

2006 The Delta Connection Midget Records
2007 Change sometime Midget Records

2008 20 years anniversary Midget Records
2010 Saturday night – Sunday morning Bangforlag

Arrangøren oplyser

Fra 21:30 på koncertdagen sælges billetter
kun ved indgangen.
Dørene til koncertlokalet åbner kl. 21.30.
Når du køber Tante Olga billet som Printselv-billet,
koster det 6,25 kr. pr. billet
i omkostning til print selv firmaet.
Dertil kommer Dankort gebyr til PBS.

Tidspunkt for afholdelse 27.02.2014 kl. 21:00

Arrangør Tante Olga Tlf: 86411970

Tante Olga Søndergade 6 8900 Randers C

Billetsalget er slut