En safeticket billetløsning
Tante Olga - 04/10 koncert kl. 21.00

Tim Lothar

En af de bedste europæiske delta blues musikere – måske helt verdensklasse. Forsalg: MacAle 86411970, www.tanteolga.dk

Som højt værdsat trommeslager i det danske bluesmiljø, begyndte Tim Lothar for otte år siden at dyrke sangen og den akustiske bluesguitar. Med indiskutabelt talent, stor musikalitet og et enormt engagement begyndte han at udforske den amerikanske Delta Blues, og en helt ny karriere som solist, bluessanger og sangskriver var i gang.

Efter få år kunne han udsende sin første solo CD - en af de mest anmelder-roste danske blues-CD’er i nyere tid. På sine hidtil 3 udgivelser udforskes Blues'en, samtidig med at den udfordres med egne stærke sange, og dybt personlige fortolkninger af de gamle bluesklassikere. Hans meget personlige vokal og sublime fingerstyle- og slideteknik, har givet ham fået flotte ord med på vejen både fra dansk og udenlandsk presse, samt et stadig voksende publikum. Han er lige nu en af DK’s aller skarpeste og mest respekterede bluesmusikere Ligeledes har han spillet i prestigefyldte bluesklubber og stået på mange internationale festivalscener indenfor hans genre. Nu kan han opleves på Tante Olga’s intime scene.

Arrangøren oplyser

Fra 20:30 på koncertdagen sælges billetter kun ved indgangen.
Dørene åbner kl. 20.30.
Når du køber Tante Olga billet som Printselv-billet, koster det 6,25 kr. pr. billet i omkostning til print selv firmaet. Dertil kommer Dankort gebyr til PBS.

Tidspunkt for afholdelse 04/10 koncert kl. 21.00

Arrangør Tante Olga Tlf: 86411970

Tante Olga Søndergade 6 8900 Randers C

Billetsalget er slut