En safeticket billetløsning
Tante Olga - 24/10, kl. 21.00

Mike Tramp

Akustisk TrioRock med fortællinger fra karrieren, charme, nærværd og stærke melodier Forsalg: MacAle 86411970, www.tanteolga.dk

De fleste kender Mike Tramp som ”teen idolet” i Mabel, der repræsenterede Danmark ved det Europæiske Melodi Grand Prix med nummeret Boom Boom i 1978. Mike blev efterfølgende stjerne i USA med hardrock bandet White Lion som solgte millioner af plader og havde hits såsom “Wait” og “When the Children Cry”.

I slut 90’erne startede Mike Tramp sin solokarriere og i april udgav sit syvende soloalbum ”Cobbelstone Street” til stor ros i hele den Europæiske rockpresse. Siden udgivelsen har Mike Tramp turnéret konstant i hele Europa, Australien og USA og alene i år er det blevet til knap 100 shows. I Danmark har der været stor interesse for Mike Tramp i både medier, hvor han bl.a. har optrådt i Go’ Aften Danmark og DR2 Morgen, og på spilllestederne hvor det er blevet til flere fyldte sale med sit anmelderroste soloshow. Denne aften hos Tante Olga har Mike sin trio konstellation, som på bedste vis præsenterer det semiakutiske ”Cobblestone Street” album og desuden viser sangene fra hele hans succesrige karriere fra en ny og spændende vinkel. Glæd dig til en aften i Mike Tramp’s tegn!

 

Arrangøren oplyser

Fra 20:30 på koncertdagen sælges billetter kun ved indgangen.
Dørene åbner kl. 20.30.
Når du køber Tante Olga billet som Printselv-billet, koster det 6,25 kr. pr. billet i omkostning til print selv firmaet. Dertil kommer Dankort gebyr til PBS.

Tidspunkt for afholdelse 24/10, kl. 21.00

Arrangør Tante Olga Tlf: 86411970

Tante Olga Søndergade 6 8900 Randers C

Billetsalget er slut