En safeticket billetløsning
Tante Olga - 27/9, koncert kl. 22.00

Blues Overdrive

Dansk Blues i forlængelse af Beefeaters og Delta-Cross-Band. Forsalg: MacAle 86411970, www.tanteolga.dk

De kan deres bluestradition, fra de gamle mestre og frem til vor tids ypperste traditionsforvaltere. Den dybe respekt, ja, kærlighed til genren i hele dens bredde afsløres i hvert taktslag og intonering.  

De henter især inspirationen i den elektriske blues, der blev frembragt i løbet af tresserne og halvfjerdserne, selv om der også er diskrete afstikkere til pionererne. Vi har også en lille, men fornem og stolt tradition for bluesfortolkning og -forvaltning i Danmark. Og med deres tætte, personlige udformning af den moderne blues lægger The Blues Overdrive sig blandt i sporet på såvel Beefeaters (med og uden Peter Thorup) og Delta-Cross-Band.

De seneste år har Blues Overdrive  været et af Skandinaviens mest efterspurgte bluesbands med over 100 koncerter. Deriblandt tæller Skanderborg Festival, Cph. Jazz Festival, Cph. Blues Festival og Malmø Festival. Musikken har indtilvidere opnået radio-airplay i over 25 lande, blandt andet hos DR P4.

Arrangøren oplyser

Fra 21:30 på koncertdagen sælges billetter kun ved indgangen.
Dørene åbner kl. 21.30.
Når du køber Tante Olga billet som Printselv-billet, koster det 6,25 kr. pr. billet i omkostning til print selv firmaet. Dertil kommer Dankort gebyr til PBS.

Tidspunkt for afholdelse 27/9, koncert kl. 22.00

Arrangør Tante Olga Tlf: 86411970

Tante Olga Søndergade 6 8900 Randers C

Billetsalget er slut