En safeticket billetløsning
Tante Olga - 20/9, koncert kl. 22.00

Zeppelin Experience

Danmarks bedste Led Zeppelin cover band–Zeppelin Klassikere for fuld udblæsning. Forsalg: MacAle 86411970, www.tanteolga.dk

Den ægte kopi

Det bliver ikke bedre – rock af den bedste slags.

 

På den danske musikscene findes rockfolk, som spiller og leger så tæt i legendernes fodspor, at det er som at rejse i tiden.

Med den tilpasse blanding af ærefrygt og frækhed er Zeppelin Experience resultatet af fire garvede musikeres ønske om at udleve deres fælles kærlighed til, og fascination af, et af historiens største og mest kreative rockbands; Led Zeppelin.

Zeppelin Experience er ikke endeløs jam med et virvar af parykker og kostumer, men derimod et ærligt og gennemarbejdet musikalsk koncept, hvis fornemme mission er at genskabe ånden, energien og magien, så hverdagen blæser væk til en anden dimension. Målet er at nagle den kreativitet og originalitet, som gjorde Led Zeppelin til et af 70’ernes mest indflydelsesrige orkestre, og skabe det perfekte rum om de fantastiske kompositioner, som stadig, her 30 år senere, har en enorm fanskare verden over.

 

Bandet har dyrket Led Zeppelins musik i syv år og har efterhånden fået sat sig så eftertrykkeligt ind i repertoiret, at selv feinschmeckere oplever Zeppelin Experience som et hold sublime fortolkere, som har tilegnet sig og forstået,

ikke bare Led Zeppelins særlige essens, men også musikkens væsen som energiformidling fra scene til sal. Den autenticitet i live-oplevelsen har skabt en trofast fanskare, som kommer tilbage til koncerterne igen og igen, for at genopleve den overvældende energiudladning på et højt musikalsk niveau.

Midlet er et fuldkomment, opfindsomt, svedigt og førsteklasses rockshow, energimæssigt på niveau med, hvad Led Zeppelin i sin tid selv leverede.

Zeppelin Experience er, med andre ord, et uforfalsket,

fuld-respekt-til-Led Zeppelin-band.

 

Zeppelin Experience er sangeren Thomas Klovn Carlsen, trommeslageren Mikkel Brink, guitaristen Søren Andersen og bassisten Jesper Edvardsen.

Zeppelin Experience

 

Arrangøren oplyser

Fra 21:30 på koncertdagen sælges billetter kun ved indgangen.
Dørene åbner kl. 21.30.
Når du køber Tante Olga billet som Printselv-billet, koster det 6,25 kr. pr. billet i omkostning til print selv firmaet. Dertil kommer Dankort gebyr til PBS.

Tidspunkt for afholdelse 20/9, koncert kl. 22.00

Arrangør Tante Olga Tlf: 86411970

Tante Olga Søndergade 6 8900 Randers C

Billetsalget er slut