En safeticket billetløsning
Tante Olga - 6/9, koncert kl. 22.00

Best Of Bowie

Alle de store hits fra Ikonets repertoire. Musikalsk og visuel hyldest til mesteren. Forsalg: MacAle 86411970, www.tanteolga.dk

Det danske band, Best of Bowie, tager i 2013 fat på deres 6. koncert-år. I år fejrer bandet blandt andet Let's Dance pladen, som har 30 ås jubilæum og som fik David Bowie tilbage på hitlisterne over hele verden.Der havde været lidt stille omkring Bowie efter de hårde år i Berlin, men det fik han hurtigt ændret med Lets Dance.Han fik bluesrockens store guitarist, Stevie Ray Vaughan, til at spille med på pladen og det viste sig at være et genialt træk. Blues og popmusikken slog gnister på dansegulvet. Best of Bowie har optrådt på de store scener i Danmark med deres hyldest til en af rockens absolutte topstjerner, kamæleonen David Bowie. Udover Let's Dance spiller bandet naturligvis alle de største sange fra Bowies katalog. Du får en tour-de-force i et godt krydret musikalsk univers, tilsat billeder og et stort, oplagt band i særklasse.
Jo - der er stadig liv på Mars, men endnu mere liv hos Tante Olga når ”Major Tom” lander 6. september 2013.

Arrangøren oplyser

Fra 21:30 på koncertdagen sælges billetter kun ved indgangen.
Dørene åbner kl. 21.30.
Når du køber Tante Olga billet som Printselv-billet, koster det 6,25 kr. pr. billet i omkostning til print selv firmaet. Dertil kommer Dankort gebyr til PBS.

Tidspunkt for afholdelse 6/9, koncert kl. 22.00

Arrangør Tante Olga Tlf: 86411970

Tante Olga Søndergade 6 8900 Randers C

Billetsalget er slut