En safeticket billetløsning
Tante Olga - 15/8, koncert kl. 23.00

Boys Are Back In Town

Yes ! They are back ! You better believe it ! Spisning før koncerterne tilbydes, hør nærmere på tlf. 40 753 343 eller mail info@tanteolga.dk .

Tro det eller ej, men Boys Are Back In Town bliver gendannet denne ene aften. Og det bliver et brag af en koncert! De fleste i Randers kan sikkert huske, de super fede koncerter drengene har spillet i Randers, for 17 år siden. Boys Are Back In Town var kendt for at turnere rundt i Europa i en stor lyserød bus, som i den grad vakte opsigt, når drengene ankom til de Europæiske storbyer, og den selv samme bus var den der blev brugt i ” Klovn The Movie”, så bussen er den eneste der ikke har holdt pause i 17 år!

Boys are back in town nåede at udgive 2 albums ” Think Positive” og ” Love Is Such A Beautiful Thing An`Everybody Knows”. Drengene glæder sig til at give publikum en uforglemmelig aften, og anbefaler alle i den grad at tage danseskoene på og t-shirt, det bliver Hot, Mega Hot!!

Som en ekstra "Randers Uge Gestus" kan entrébilletten veksles til én stor fadøl inden kl. 24.00.

Arrangøren oplyser

Fra 21:30 på koncertdagen sælges billetter kun ved indgangen.
Dørene åbner kl. 21.30.
Når du køber Tante Olga billet som Printselv-billet, koster det 6,25 kr. pr. billet i omkostning til print selv firmaet. Dertil kommer Dankort gebyr til PBS.

Tidspunkt for afholdelse 15/8, koncert kl. 23.00

Arrangør Tante Olga Tlf: 86411970

Tante Olga Søndergade 6 8900 Randers C

Billetsalget er slut