En safeticket billetløsning
Tante Olga - Fredag 17/5, koncert kl. 21.00, tilkøbt spisning kl. 18.30

Kris Herman & Band

Langtidsholdbar, helt sin egen med iørefaldende, dejligt melodisk univers

Kris Herman er sanger, sangskriver og en fantastisk scenekunstner. Han er født og opvokset i det Århusianske musikmiljø, men han startede sin sangskriver karriere i USA, og inspirationen fra kunstnere som Gavin Degraw og John Mayer er iørefaldende; sublime tekster i et dejligt melodisk univers.
Ligesom at film skal ses i biografen, så skal Kris Herman opleves live. Hans evne til at træde ind på en scene og give sit publikum en glad, nærværende og fantastisk musikalsk oplevelse er uovertruffen, og der har været rig mulighed for at opleve netop det de seneste år. Med mere end 600 koncerter siden 2010 har Kris Herman opbygget sig en bred fanskare og et ry som en af landets bedste performere. Kris Herman har spillet support for navne som James Blunt, Anastacia, Erik Hassle, Sanne Salomonsen og Carpark North.
I både 2010, 2011 og 2012 tournerede Kris på landets festivaler med sit 8 mands band på en række af landets festivaler bl.a. Nibe Festival og Skanderborg Festival.
Kris Herman udgave i 2010 debutalbummet ”I See You See Me”. Albummet har han uden pladeselskab i ryggen solgt i mere end 6.000 eksemplarer. Albummet er tæt på og akustisk, og viser hvilken dygtig, ærlig og nærværende sangskriver Kris Herman er. 
I foråret 2012 udgav Kris Herman sit 2. studiealbum ”Satisfy”. Albummet blev skudt afsted ved en releasekoncert foran 650 mennesker på Train i Århus, og i efteråret 2012 har Kris spillet en række rigtig godt besøgte koncerter på spillesteder som Skråen i Aalborg, Posten i Odense, Godset i Kolding, Gimle i Roskilde m.fl.
Kris Herman er ikke et navn, der popper op på daglig basis i de nationale medier. Han har ikke spillet i Go' morgen Danmark eller været med i X-faktor eller Voice...men hvad siger det egentlig om Kris og hans musik?
Kris Herman har vendt bøtten på hovedet. Det handler først og fremmest om at møde publikum live; sekundært om et stort kommercielt gennembrud...og de der oplever Kris' koncerter ender som regel med at overgive sig til hans stemme, sange og energiske udstråling. På den måde har Kris Herman stille og roligt opbygget sig en stor og trofast fanskare, der gør ham langtidsholdbar i en verden, hvor det der var in i går ofte ligger i rendestenen i morgen.

Spisning tilbydes før koncerten fra kl. 18.30 hos MacAle til 125,- kr. pr. kuvert..

MacAles Hovedbuffet bstår af følgende: Hollandsk Kalveculotte, Rodfad m/udvalg af Årstidens Grøntsager, Serranoskinke m/Melon, Pasta Bolognese, Pesto-& Kyllingepasta, Ris a la MacAle, Græske Frikadeller, Porrer/Bacontærte, Cremet Pastasalat, Smørstegte Kartofler m/Persille, Sauce Bearnaise, Marinerede Hvidløg, Rødkål, Rødbeder, Velassorterede Salatfade m/Dressinger, Brød&Smør, Div. Frugt på Fad.

 

Arrangøren oplyser

Fra 20:00 på koncertdagen sælges billetter kun ved indgangen.Dørene åbner kl. 20.30. Når du køber Tante Olga billet som Printselv-billet, koster det 6,25 kr. pr. billet i omkostning til print selv firmaet. Dertil kommer Dankort gebyr til PBS.
Tilkøb af spisning senest dagen før.

Tidspunkt for afholdelse Fredag 17/5, koncert kl. 21.00, tilkøbt spisning kl. 18.30

Arrangør Tante Olga Tlf: 86411970

Tante Olga Søndergade 6 8900 Randers C

Billetsalget er slut