En safeticket billetløsning
Tante Olga - 16.05.2013 kl. 21:00

Go Go Berlin

Lækker lyd, fantastiske energi og kvindetække - Danmarks bedste liveband er fundet!

Kvinderne står i forreste række, når de danske beat-rock helte fra Go Go Berlin indtager scenen med en lyd, en attitude og en professionalisme der gang på gang viser, at Go Go Berlin er garanter for et hæsblæsende, ærligt og forbandet energisk show! Der hersker ingen tvivl om, at publikum elsker Go Go Berlin – og at kærligheden er gengældt for det unge og flotte band, der med basis i en solid sangskrivning og komposition inspireret af rockforfædrernes simple autenticitet går på scenen, hvorfra de gang på gang skaber en fest med publikum, der synger med på sangene, danser, pifter, råber, skråler og skåler til de unge garageinspirerede og beattrippende rock’n’rollers fra Go Go Berlin.

Med udgangspunkt i deres egne liv, erfaringer og drømme tager Go Go Berlin afsæt i det at være ung i 2012, at turde være anderledes og turde dele det med verden. Go Go Berlin er et mangfoldighedens band, der med åbne arme inviterer publikum ind i deres univers af rock og kærlighed. - Et univers, der er bygget op omkring klassiske rockdyder som energi, enkelhed og autenticitet.

 

Arrangøren oplyser

Fra 20:00 på koncertdagen sælges billetter kun ved indgangen.
Dørene åbner kl. 20.30.
Når du køber Tante Olga billet som Printselv-billet, koster det 6,25 kr. pr. billet i omkostning til print selv firmaet. Dertil kommer Dankort gebyr til PBS.

Tidspunkt for afholdelse 16.05.2013 kl. 21:00

Arrangør Tante Olga Tlf: 86411970

Tante Olga Søndergade 6 8900 Randers C

Billetsalget er slut