En safeticket billetløsning
Tante Olga - 07.04.2011 kl. 21:00

koncert med The Dreams

Koncert med færøske The Dreams, der kan sætte fart på enhver fest.

Wikipedia skriver således om The Dreams:

The Dreams er et pop/rock band fra Færøerne. Bandet har spillet sammen siden 2004 og deltog i 2008 i Dansk Melodi Grand Prix, hvor de sluttede som nummer fire.

I 2006 udgav de deres debutalbum Tazy,  der indeholder genindspilninger af færøske klassikere. Senere tog de Eirikurs lillebror, Heini (bedre kendt som Corfitz) med i bandet som havde startet sit eget band som hed Paradox. Paradox udgav en CD som hedder Falling in love Derefter flyttede de til Danmark, hvor de bl.a. deltog i Mtv Acut, der er en international konkurrence. 24 bands deltog, og The Dreams endte på en tredjeplads. De deltog senere i Global Battle of the Bands, hvor de ender på en tredjeplads, igen. Her mødte de også Chief 1, der i dag er deres producer/manager.

De har nu udgivet deres første album på dansk (Den Nye By), som er blevet taget godt imod af det danske musikpublikum. The Dreams’ første musikvideo, "La’ Mig Være", røg direkte ind på førstepladsen på DR1s Boogielisten. De røg endnu en gang på førstepladsen med videoen til "Himlen Falder/Helvede Kalder", hvor de lå i top 3 alle 10 uger. Også opfølgeren "Backstabber" strøg direkte ind på Boogielistens 1. plads i første uge og lå på listen i alle 10 uger som det eneste danske band, der har ligget der i alle 10 mulige uger. The Dreams lå på 1. pladsen på Boogies årsliste 2008 med "Backstabber" og samtidig på 2. pladsen med "Himlen falder/Helvede kalder". Også singlen "Ingen kan erstatte dig" er blevet et hit.) I februar 2010 udgav de deres helt nye album 'Revolt' hvor de synger engelsk. De er rykket hele vejen til første pladsen i boogie. Specielt deres nye hit "Revolt" er blevet populær

Arrangøren oplyser

Dørene åbner kl. 20.00.

Tidspunkt for afholdelse 07.04.2011 kl. 21:00

Arrangør Tlf:

Tante Olga Søndergade 6 8900 Randers C

Billetsalget er slut