En safeticket billetløsning
Tante Olga - 2/5, koncert kl. 21.00, tilkøbt spisning kl. 18.30

Delta Moon

Råt og ærlig blues-rock der er båret af samspillet mellem to stærke personligheder og fremragende guitarister, Tom Gray og Mark Johnson, begge forrygende slideguitarister, som leverer et sofistikeret sammenspil med korte, præcise soloer, der understøtter sangene og ikke forfalder til gabende guitarlir. Delta Moon, fra Atlanta Georgia, er et af de hotteste swamp blues rock band, der i de seneste år er kommet frem på den amerikanske bluesscene. Bandets stensikre og seje rytmesektion udgøres af trommeslageren Darren Stanley og bassisten Franher Joseph.

Der er fuld valuta for pengene ved sammenspillet mellem de to guitarister, som nok ikke er set og hørt bedre siden Peter Green, der senere dannede Fleetwood Mac, spillede sammen med John Mayall i hans Bluesbreakers.

Begyndelsen på bandet er en sjov historie:

"Det hele startede da jeg mødte Tom på en parkeringsplads i Atlanta, hvor han var ved at tage sin guitar ud af bilens bagagerum. Den havde han sat til salg og jeg var interesseret. Imidlertid havde jeg længe tænk på at starte et band med to dominerende slideguitar i forgrunden. Tom spillede lapsteel og jeg selv bottleneck. Med forbillede i Davis Lindsey og Ry Cooder, dannede vi så i stedet Delta Moon, et band der skulle spille musik i retning af The Allman Brothers Band", siger guitaristen Mark Johnson fra Delta Moon.
Med udgivelsen af ​​deres syvende album Black Cat Oil i 2012, udvider Delta Moon på den lyd, der har solgt tusindvis af plader og tillod dem at spille for tusindvis af fans verden over i løbet af de sidste mange år. Og med et live show second-to-none, den dobbelte slide guitarer af Delta Moon bære lytteren dybt ind i hjertet af de amerikanske sydstater, hvor bugtet Mississippi blues opfylder grynet backwoods Twang of Appalachia - Råt og ærlig"

Spisning tilbydes før koncerten fra kl. 18.30 hos MacAle til 125,- kr. pr. kuvert..

MacAles Hovedbuffet bstår af følgende: Hollandsk Kalveculotte, Rodfad m/udvalg af Årstidens Grøntsager, Serranoskinke m/Melon, Pasta Bolognese, Pesto-& Kyllingepasta, Ris a la MacAle, Græske Frikadeller, Porrer/Bacontærte, Cremet Pastasalat, Smørstegte Kartofler m/Persille, Sauce Bearnaise, Marinerede Hvidløg, Rødkål, Rødbeder, Velassorterede Salatfade m/Dressinger, Brød&Smør, Div. Frugt på Fad.

 

Arrangøren oplyser

Dørene til spillestedet åbner kl. 20.30.
Pubben er åben fra kl. 20.00.
Der må ikke medbringes mad- og drikkevarer, video-
foto- og audioudstyr samt våbenlignende genstande.
Der foretages visitering af alle ved indgangen.
Ingen udskænkning af stærke drikke til personer
u/18 år. Al færden hos Tante Olga er på eget ansvar.
Arrangøren er således ikke ansvarlig for skader på
personer og ting. Der kan forekomme fejl og
ændringer i programmet. Billetten refunderes ikke
Tilkøbt spisning før koncerten hos MacAle fra kl. 18.30.

Tidspunkt for afholdelse 2/5, koncert kl. 21.00, tilkøbt spisning kl. 18.30

Arrangør Tante Olga Tlf: 86411970

Tante Olga Søndergade 6 8900 Randers C

Billetsalget er slut