En safeticket billetløsning
Tante Olga - 15/3 Koncert kl. 21.00. Tilkøbt spisning kl. 18.30

Pil & Liv - support Alex Canastra

Personlige, nærværende og selvskrevne sange fra talentfulde søstre.

Pigernes fine sange og ikke mindst deres vindende væsen, er en fornøjelse at overvære. De to søstre, har skrevet og spillet sammen så længe de kan huske, men først indenfor de sidste år, har det for alvor taget fart.

De har bla. Spillet på Skanderborg festivalen, samt de fleste musik-venues.

Inspireret af deres barndom i Afrika samt folk og musik fra hele verden, leverer Pil & Liv iøjefaldende og smittende melodier, med vedkommende tekster.

Det er en fornøjelse, at kunne præsentere disse to søstre, som kommer med selvskrevne sange og ikke mindst et bud på indie-folk af både den personlig og nærværende slags.

Spisning tilbydes før koncerten fra kl. 18.30 hos MacAle til 125,- kr. pr. kuvert.

MacAles Hovedbuffet bstår af følgende: Hollandsk Kalveculotte, Rodfad m/udvalg af Årstidens Grøntsager, Serranoskinke m/Melon, Pasta Bolognese, Pesto-& Kyllingepasta, Ris a la MacAle, Græske Frikadeller, Porrer/Bacontærte, Cremet Pastasalat, Smørstegte Kartofler m/Persille, Sauce Bearnaise, Marinerede Hvidløg, Rødkål, Rødbeder, Velassorterede Salatfade m/Dressinger, Brød&Smør, Div. Frugt på Fad.

Arrangøren oplyser

Fra 20:00 på koncertdagen sælges billetter kun ved indgangen.Dørene åbner kl. 20.30. Når du køber Tante Olga billet som Printselv-billet, koster det 6,25 kr. pr. billet i omkostning til print selv firmaet. Dertil kommer Dankort gebyr til PBS.
Tilkøb af spisning senest dagen før.

Tidspunkt for afholdelse 15/3 Koncert kl. 21.00. Tilkøbt spisning kl. 18.30

Arrangør Tante Olga Tlf: 86411970

Tante Olga Søndergade 6 8900 Randers C

Billetsalget er slut