En safeticket billetløsning
Tante Olga - 07.03.2013 kl. 20:00

Shoes For Julia

Fremragende pop med et touch af folk og amerikanske landeveje anno 2012.

Der stod intet i kalenderen om en mulig duoplade, da Julia Fabrin første gang mødte Søren Sko. Han var den garvede solist på jagt efter sange til en soloplade, og hun var den unge sangskriver med tasken fuld af nye numre.

”Jeg kendte ikke så meget til Søren Skos fortid, før vi mødtes. Jo, min mor har vist engang lyttet til Sko/Torp,” forklarer Julia Fabrin med smil i stemmen.

”Ideen var, at jeg skulle skrive til ham, men det udviklede sig hurtigt helt anderledes. Vi begyndte at synge sammen, og det lød utrolig godt,” siger den 25-årige sanger og sangskriver.

Også  Søren Sko, 49, forlod det første møde med lyst til mere end nogle sange.

”Jeg var solgt med det samme, da Julia spillede sine numre, og jeg var overrasket over, hvor let vores stemmer smeltede sammen.”

Flere møder, mange skrivedage og lange studieaftaler senere er Julia Fabrin og Søren Sko blevet til

 ”Shoes For Julia”, og som radiolyttere, der kender singlen ”Cross The Line”, vil vide, så har de to stemmer fundet hinanden på en elegant facon. Nu kan de opleves Live.

 

Arrangøren oplyser

Fra 19:00 på koncertdagen sælges billetter kun ved indgangen.Dørene åbner kl. 19.30.
Når du køber Tante Olga billet som Printselv-billet, koster det 6,25 kr. pr. billet i omkostning til print selv firmaet. Dertil kommer Dankort gebyr til PBS.

Tidspunkt for afholdelse 07.03.2013 kl. 20:00

Arrangør Tante Olga Tlf: 86411970

Tante Olga Søndergade 6 8900 Randers C

Billetsalget er slut