En safeticket billetløsning
Arena Randers - 09.02.2013 kl. 21:00

Kato

Koncert med Kato & guests. Fra 19:30 på koncertdagen sælges billetter kun ved indgangen. Entré 150 kr. + 20 kr. gebyr.

KATO flytter festen ind i Randers Hallen i foråret 2013!

Siden KATO som 12-årig startede sit eget mobildiskotek i hjembyen Thisted, med tre lamper og en pladespiller, har han med stor glæde været ude og optræde stort set hver weekend.

Glæden ved musik og det at spille for andre, har nu i knap 20 år været drivkraften for KATO, der de senere år har markeret sig kraftigt på den danske musikscene. Enten ved egne hits, features på andres eller i form af sine specielle remixes har kreativiteten og produktivite
ten fulgtes hånd i hånd. Alene i 2012 er der i snit kommet en udgivelse om måneden.

Efter at have spillet på de fleste store sommerfestivaller i 2012, er KATO i øjeblikket i sit studie i Aarhus, hvor han arbejder på sit tredje album, der udkommer i begyndelsen af 2013. Samtidig er han i gang med at realisere en drøm, der på det seneste har taget form. Det at flytte festen til spillestederne og landets store haller. En fest der kommer til at starte så snart folk ankommer og vil løbe kontinuerligt aftenen igennem. 

KATO vil gerne udfordre sig selv og publikum ved at redefinere den sædvanlige tilgang til det at opsætte en "koncert" og gi´ folk den ultimative oplevelse. Derfor kaster han sig nu ud i en turné, hvor der ikke som på traditionel vis vil være support og så hovednavn. 

KATO vil vende tingene på hovedet, og lade aftenen være én sammenhængende performance/koncert/fest, hvor hans musikalske, alsidige talent vil komme til udtryk i nye former, sammen med en række overraskelser der løbende vil blive offentliggjort. 

Arrangøren oplyser

Dørene åbner kl. 20.00

Tidspunkt for afholdelse 09.02.2013 kl. 21:00

Arrangør Tante Olga og Radio ABC Tlf: 86411970 / 40753343

Arena Randers Fyensgade 1 8900 Randers C

Billetsalget er slut