En safeticket billetløsning
Tante Olga - 19/4, koncert kl. 21.00, tilkøbt spisning kl. 18.30

Alias Julius Trio

Fantastisk singer/songwriter fra Tampa, Florida som gæster Randers med sin trio. Alias Julius er en fantastisk sanger/sangskriver fra Florida USA. En ting folk siger om Alias Julius er, at hendes sceneoptræden blæser dem omkuld. Alias´s tilstedeværelse på scenen i samspil med hendes intime, kraftfulde stemme skaber en unik og levende performance. Hun er ikke en behagesyg popsanger, men har den slags talent, der er drevet af et indre behov for at føle sig forbundet med sine fans. Selv om Alias Julius er klassisk uddannet og har turneret med symfoniorkestre fra en helt ung alder, føler hun sig nært tilknyttet til folk- og rockmusikken. Hendes anmelderroste debutalbum udgivet i 2000 med titlen ”Boondox” hylder den klassiske singer-songwriting i stil med Bob Dylan, Chuck Berry og Carole King. Hendes kompositioner blander rock og folk, hvilket skaber unikke og forførende sange.Alias Julius akkompagneres på scenen af Jim Garrett og Jimmy James. Jim Garrett er enormt talentfuld og et godt supplement til Alias Julius. Jimmy James er ligeledes et kendt ansigt. Han har turneret med danske Mike Tramp, Bad Company og Lou Christie, bare for at nævne nogle få. Ud over at spiller med Alias Julius er han leder af og spiller i pop rock bandet ”Tommy Tutone”, som er at finde på de amerikanske hitlister. Han er dygtig på alle musikinstrumenter og er en alsidig og vidunderlig musiker. Alt i alt er trioen en harmonisk en fængslende oplevelse.

 

Alias Julius er en fantastisk sanger/sangskriver fra Florida USA. En ting folk siger om Alias Julius er, at hendes sceneoptræden blæser dem omkuld. Alias´s tilstedeværelse på scenen i samspil med hendes intime, kraftfulde stemme skaber en unik og levende performance. Hun er ikke en behagesyg popsanger, men har den slags talent, der er drevet af et indre behov for at føle sig forbundet med sine fans. Selv om Alias Julius er klassisk uddannet og har turneret med symfoniorkestre fra en helt ung alder, føler hun sig nært tilknyttet til folk- og rockmusikken.
Hendes anmelderroste debutalbum udgivet i 2000 med titlen ”Boondox” hylder den klassiske singer-songwriting i stil med Bob Dylan, Chuck Berry og Carole King. Hendes kompositioner blander rock og folk, hvilket skaber unikke og forførende sange.Alias Julius akkompagneres på scenen af Jim Garrett og Jimmy James. Jim Garrett er enormt talentfuld og et godt supplement til Alias Julius. Jimmy James er ligeledes et kendt ansigt. Han har turneret med danske Mike Tramp, Bad Company og Lou Christie, bare for at nævne nogle få. Ud over at spiller med Alias Julius er han leder af og spiller i pop rock bandet ”Tommy Tutone”, som er at finde på de amerikanske hitlister. Han er dygtig på alle musikinstrumenter og er en alsidig og vidunderlig musiker. Alt i alt er trioen en harmonisk en fængslende oplevelse.

 

Spisning tilbydes før koncerten fra kl. 18.30 hos MacAle til 125,- kr. pr. kuvert..

MacAles Hovedbuffet bstår af følgende: Hollandsk Kalveculotte, Rodfad m/udvalg af Årstidens Grøntsager, Serranoskinke m/Melon, Pasta Bolognese, Pesto-& Kyllingepasta, Ris a la MacAle, Græske Frikadeller, Porrer/Bacontærte, Cremet Pastasalat, Smørstegte Kartofler m/Persille, Sauce Bearnaise, Marinerede Hvidløg, Rødkål, Rødbeder, Velassorterede Salatfade m/Dressinger, Brød&Smør, Div. Frugt på Fad.

Arrangøren oplyser

Fra 20:00 på koncertdagen sælges billetter kun ved indgangen.Dørene åbner kl. 20.30. Når du køber Tante Olga billet som Printselv-billet, koster det 6,25 kr. pr. billet i omkostning til print selv firmaet. Dertil kommer Dankort gebyr til PBS.
Tilkøb af spisning senest dagen før.

Tidspunkt for afholdelse 19/4, koncert kl. 21.00, tilkøbt spisning kl. 18.30

Arrangør Tante Olga Tlf: 86411970

Tante Olga Søndergade 6 8900 Randers C

Billetsalget er slut