En safeticket billetløsning
Tante Olga - 01.03.2013 kl. 17:00

Whiskysmagning & Beggars Row

Et solidt måltid mad og 8 gode, spændende skotske Maltwhisky, specielt udvalgt til denne aften, serveres til denne smagning. Efterfølgende Live–Music med et fremragende skotsk band. Kan man forlange mere?

Et solidt måltid mad og  8 gode, spændende skotske Maltwhisky, specielt udvalgt til denne aften, serveres til denne smagning. Efterfølgende Live – Music med et fremragende skotsk band.    Kan man forlange mere?

Life is fun, and when we are in concert, it’s our party! Sådan lyder mottoet fra Beggars Row, og den beskrivelse lever de til fulde op til. En koncert med Beggars Row er altid en fest. I løbet af få minutter gynger og synger hele salen med på deres medrivende folk-rock, som er en blanding af egne numre og traditionelle skotske og irske sange som Irish Rover, Loch Lomond og The Long Road. Gruppen blev grundlagt i 1998 og har siden turneret den halve verden rundt. Publikum vil som regel ikke slippe Beggars Row, så de er heldigvis ikke karrige med ekstranumre.
Arrangøren oplyser

Dørene åbner kl. 16.30.
Når du køber Tante Olga billet som Printselv-billet, koster det 6,25 kr. pr. billet i omkostning til print selv firmaet. Dertil kommer Dankort gebyr til PBS
Bestilling på info@tanteolga.dk/8641197

Tidspunkt for afholdelse 01.03.2013 kl. 17:00

Arrangør Tante Olga Tlf: 86411970

Tante Olga Søndergade 6 8900 Randers C

Billetsalget er slut