En safeticket billetløsning
Tante Olga - 22.02.2013 kl. 20:00

Rasmus Thude

Rasmus Thude har uden besvær levet op til etiketten som en af Danmarks største poptalenter. Har solgt Guld med singlen “Gider Dig Ikke Mer´”, og nu er han aktuel med “Fest Med De Bedst”.

Den danske popsanger smeltede alle hjerter, da han sidste sommer hittede med

”Til Månen og tilbage”. Siden har han solgt Guld med singlen “Gider Dig Ikke Mer´”, og nu er han aktuel med “Fest Med De Bedst”.

Rasmus Thude har uden besvær levet op til etiketten som en af Danmarks største poptalenter.

Det seneste år har Thude brugt på at spille utallige koncerter og skrive eget materiale. Og med over 3 millioner views på Youtube er han ved at være tæt på sit ønske om at samle publikummer til egne livekoncerter.

Rasmus Thudes potentiale blev sat i relief allerede i slutningen af 2010, hvor MTV troede, at hans engelske nummer, ”Take You Down”, var en ny skæring fra Justin Timberlake. Fans verden over roste Timberlake for det, og verdensstjernen måtte til sidst fortælle over Twitter, at det altså ikke var ham, men Rasmus Thude, som stod bag.

 

Arrangøren oplyser

Fra 19:00 på koncertdagen sælges billetter kun ved indgangen.Dørene åbner kl. 19.30.
Når du køber Tante Olga billet som Printselv-billet, koster det 6,25 kr. pr. billet i omkostning til print selv firmaet. Dertil kommer Dankort gebyr til PBS.

Tidspunkt for afholdelse 22.02.2013 kl. 20:00

Arrangør Tante Olga Tlf: 86411970

Tante Olga Søndergade 6 8900 Randers C

Billetsalget er slut