En safeticket billetløsning
Tante Olga - 03.12.2016 kl. 22:00

Glam Gang

Glam Gang spiller glam og glitterrock fra det farverige årti 1970erne. Guld, sølv, satin, velour, plateaustøvler og makeup er på plads og justeret til lyden af sikre hits fra navne som Slade, Sweet, Suzi Quatro over 10cc, ABBA og Queen til Thin Lizzy. Lyden og 70ér outfittet er finjusteret så både dansesko og luftguitarer bliver rørt, og det er tilladt/påkrævet at skråle med på de mange poppede, rockede og funky hits som får nyt liv når de med sikker hånd leveres af energibundtet, Glam Gang. Glam gang er altid garant for fest og farver. Bandet består af 5 professionelle og garvede musikere med et solidt blandet CV der skriver bl.a. Pretty Maids, Hero, Savage Affair.

Julefrokost kan bestilles før koncerten                                      

på info@tanteolga.dk / 8641 1070Med Glam Gang på scenen er det som at være til rockkoncert for 30 år siden. Samtidig formår bandet at sprede en stemning af uhøjtidelig fest. Glam Gang har spillet til alt fra firmafester til festivaler og er ofte blevet kaldt et af Danmarks bedste livebands.

Glam Gang består af :

Sir Noddy Mud - sang og guitar

Elton Kiss The Wiz – guitar og vokal

Donny Glitter – bas og vokal

Sweet Little Willy – trommer og vokal

Marc Stardust – keyboards (nyt medlem)

Bag makeup’en gemmer sig fem professionelle musikere, der i Glam Gang lever kærligheden til deres alter ego og genren helt ud. Jens Peter ”Fjeder” Stavnstrup, Peter Fernando, Nicholas Vogel, René Lund Jensen og Michael ”Mini” Fast faldt nemlig i glamrock-gryden som teenagere. Siden da har de fem musikere indspillet plader med navne som Pretty Maids, Hero, Savage Affair, Sweethearts, Axel Boys Quartet, turneret i Europa, USA, Sydamerika og Japan.

Arrangøren oplyser

Fra 21:30 på koncertdagen sælges billetter kun ved indgangen.
Dørene åbner kl. 21.30.
Når du køber Tante Olga billet som Printselv-billet, koster det 6,25 kr. pr. billet i omkostning til print selv firmaet. Dertil kommer Dankort gebyr til PBS
Julefrokost tilbydes før koncerten.
Bestilling på info@tanteolga.dk/8641197

Tidspunkt for afholdelse 03.12.2016 kl. 22:00

Arrangør Tante Olga Tlf: 86411970

Tante Olga Søndergade 6 8900 Randers C

Billetsalget er slut