En safeticket billetløsning
Tante Olga - 16.09.2015, kl. 17.00

Whiskysmagning & Viggo Sommer and his Backhowlers

Et solidt måltid mad, 8 udvalgte skotske maltwhisky og et forrygende gakket musikalsk comedy show. Vestjyske sange, vandrehistorier, glemte vittigheder, improvisationer, det helt store grin - alt på en kærlig bund af "The Blues"

Efter veloverstået Whiskysmagningen serveres musikalsk comedy show med Viggo Sommer and his Bachowlers.

Viggo Sommer var i slutningen af 2015 på endnu en tur med "De Nattergale" rundt på de allerstørste koncerthuse med deres "The Juleshow". Solgte skræmmende 25.000,- billetter. Efter denne tur gælder det nu  tur rundt på klubber og spillesteder for Viggo's yndlingsorkester Viggo Sommer and his Backhowlers, som bringer dem til Tante Olga.

De har sammen siden starten i 2012 spillet et hav af velbesøgte og succesfulde koncerter på spillesteder over hele landet. Det har været intimt, hylende morsomt og ikke mindst musikalsk leg på højt niveau!

Showet som kan betegnes "musikalsk comedy", er en grov blanding af Viggo Sommers vestjyske sange, lidenskabelige saxofonsoloer, vandrehistorier, forrygende tangentspilleri, glemte vittigheder, funklende improvisationer og det helt store grin - alt monteret på en kærlig bund af "The Blues"

Glæd jer til en aften, hvor humor, timing og ikke mindst musikken er ganske unik.

Arrangøren oplyser

Når du køber Tante Olga billet som Printselv-billet, koster det 6,25 kr. pr. billet i omkostning til print selv firmaet. Dertil kommer Dankort gebyr til PBS.

Tidspunkt for afholdelse 16.09.2015, kl. 17.00

Arrangør Tante Olga Tlf: 86411970

Tante Olga Søndergade 6 8900 Randers C

Billetsalget er slut