En safeticket billetløsning
Tante Olga - 06.05.2016 kl. 21:00

Mikkel Schøder & Verdensklasse

Satiriske sange fra Mikkels skæve og underfundige tekstunivers – eks. Kontaktannoncen, Næste(n) Kærlighed osv.

Mikkel Schrøder & Verdensklasse er musik og tekst med et glimt i øjet!

Med deres helt egen groovy sound, et strejf af galskab og underfundige betragtninger om alt hvad der rører sig i, over og under livet, giver Mikkel Schrøder & Verdensklasse koncerter, med et stort musikalsk og menneskeligt overskud.

Sangene handler om alt fra hverdagens små og store problemer, til den helt store kærlighed. Mikkel Schrøder har med numre som eks. Kontaktannoncen, Strikkesangen og Himmelvind skabt sin helt egen sound. Og de satiriske sange fra hans skæve og underfundige tekstunivers (der leder tankerne hen på en blanding af Søren Kragh-Jacobsen og Det Brune Punktum), er da også noget der er faldet i god jord på de sociale medier.

Singlen Næste(n) Kærlighed om flygtninge situationen i Danmark, gik direkte ind på iTunes listen, og efter et døgn var videoen til nummeret delt massivt på Facebook og set over 100.000 gange.

Mikkel Schrøder der nok bedst kan betegnes som komponist, multiinstrumentalist og entertainer, er også en del af den musikalske comedy gruppe Den Nøgne Sandhed, der netop har haft deres eget show på TV2. Sommer og efterår 2016 drager Mikkel Schrøder dog alene på tour med sit band Verdensklasse, og med hans nærvær, humor og stærke stemme, er der lagt op til en række intime og stærkt underholdende koncerter.

Det er pop og soul, det er indie og reggae, det er møg charmerende, og vigtigst af alt, sjovt og underfundigt med hjertet på rette sted!
Arrangøren oplyser

Fra 20:30 på koncertdagen sælges billetter kun ved indgangen.
Dørene åbner kl. 20.30.
Når du køber Tante Olga billet som Printselv-billet,
koster det 6,25 kr. pr. billet i omkostning
til print selv firmaet.
Dertil kommer Dankort gebyr til PBS

Tidspunkt for afholdelse 06.05.2016 kl. 21:00

Arrangør Tante Olga Tlf: 86411970

Tante Olga Søndergade 6 8900 Randers C

Billetsalget er slut