En safeticket billetløsning
Tante Olga - 30/1, koncert kl. 21.00

Stig Møller & Peter Ingemann Band

De er første generation af Dansk Rock. Samme med Hans Fagt og Jens Haack sørger de for ”Den Fede Rock”De startede begge deres karriere i 60’erne i forskellige pigtrådsorkestre og som folkesangere. Har siden været en stor del af den danske musikscene – Steppeulvene, Young Flowers, Skousen & Ingemann, Kajs Camping, Starfuckers, Skjald, No Name, Sølvstjernerne m.fl. Trommerne betjenes af Hans Fagt kendt fra Kim Larsen  og Bellami og saxofon af Jens Haack, kendt fra bl.a. MoonJam.

I starten af 1990´erne, omkring 1991, er Ingemann på vej ud af Kim Larsens orkester Bellami. Dels for at opleve noget nyt efter otte år, og dels for at genopdage sig selv som bassist, efter otte år bag keyboardet.
I denne periode opstår et samarbejde med Ingemanns gamle ven, den gamle steppeulv Stig Møller, som Ingemann havde arbejdet sammen med  jævne mellemrum siden starten af 1970´erne.
Det startede som en art foredrag om rockens danske historie, krydret med lidt koncert og anekdoter fra både Møller og Ingemanns karriere. Siden er det blevet til et fasttømret band med mange af deres egen sange og andre der passer ind. Bandets  meget ligefremme og underholdende facon, skaber  en særlig kontakt mellem band og publikum, og lægger op til et nostalgisk gensyn med de gamle drenge fra dengang i 60èrne og 70èrne, hvor der helt sikkert bliver sunget med på hit som ”Sikke`n Dejlig Dag”.Arrangøren oplyser

Fra 20:00 på koncertdagen sælges billetter kun ved indgangen.
Dørene åbner kl. 20.30.
Når du køber Tante Olga billet som Printselv-billet, koster det 6,25 kr. pr. billet i omkostning til print selv firmaet. Dertil kommer Dankort gebyr til PBS.

Tidspunkt for afholdelse 30/1, koncert kl. 21.00

Arrangør Tante Olga Tlf: 86411970

Tante Olga Søndergade 6 8900 Randers C

Billetsalget er slut