En safeticket billetløsning
Tante Olga - 09.04.2016 kl. 21:00

E-Street Jam

Nye og gamle hits og musikalske mirakler. Et Springsteen Show der er Bossen værdigt.

For syvende år i træk er et af landets absolut bedste coverbands, E-Street Jam, klar til at drage ud i landet for at underholde og begejstre den trofaste og voksende skare af Bruce Springsteen fans. Det lykkedes Tante Olga at komme med på turplanen.

Med et show der er større, skarpere og mere intenst end nogensinde før, sat sammen i et velovervejet mix af ballader, nye og gamle hits og musikalske mirakler, alt sammen serveret i dyb respekt for en af rockens største nulevende legender.

Kort fortalt, er det 7-8 mand på scenen, som forstår at levere et energisk og autentisk Bruce Springsteen Show, hvor publikum bliver forkælet med dansende rockhits som "Dancing in the dark" & "Born in the USA"... og også får lov at føle romantikken bag historier som "The River" & ”Tougher than the rest".

E-Street Jam kommer hele vejen rundt, når der leveres et Springsteen Show der er Bossen værdigt !

Som altid er E-Street Jam anført af Danmarks egen Springsteen, sangeren Ulrik Bjørneboe, der på samme tid formår at finde sjælen i Springsteens musik og få publikum trukket ind i det stærke musikalske univers. Taget letter og hjerterne smelter når saxofonisten Bob Jackson blæser sine utrolige soloer ud over publikum med en imponerende feeling og fornemmelse. Mens bandets leadguitarist Jonas Stenderup-Larsen fylder sine soloer med al den tråd og nerve, der er så karakteristisk for musikken. Som altid er det bassisten Daniel Kristiansson og trommeslageren Michael Olsen, der udgør bandets bund og rytmesektion, mens Henrik Christensen håndterer klaver og keyboards. Og som bandets ekstra gear sørger smukke Sandra Profitlich for koret på de mange sange.

Helt i pagt med originalen leverer E-Street Jam koncerter af mindst to timers varighed med konstant puls og power. Se showet, nyd musikken og bliv glad i låget.

Arrangøren oplyser

Fra 21:30 på koncertdagen sælges billetter kun ved indgangen.
Dørene åbner kl. 21.30.
Når du køber Tante Olga billet som Printselv-billet,
koster det 6,25 kr. pr. billet i omkostning
til print selv firmaet.
Dertil kommer Dankort gebyr til PBS.

Tidspunkt for afholdelse 09.04.2016 kl. 21:00

Arrangør Tante Olga Tlf: 86411970

Tante Olga Søndergade 6 8900 Randers C

Billetsalget er slut