En safeticket billetløsning
Tante Olga - 17.03.2016, 21:00

HP Lange & Band

Tæt og intim akustisk bluesaften med gode fortællinger og traditionelle bluesnumre, samt sange fra den nye CD Travelling Man Blues.

Grundet forskellige omstændigheder bliver aftenen en præsentation af HP's nye CD - Travelling Man Blues, blandet med de kendte klassikere

H.P. Lange er efterhånden en veteran på musikscenen i Danmark. I mere end 30 år har HP Lange været bluesmusiker på landevejen. Repertoiret er blevet et mix af sange han selv har skrevet og gamle sange der er samlet op hen ad vejen og gjort til hans egne.

Den nye cd er den 10’ende i eget navn. To af de tidligere har vundet The Danish Music Award for bedste blues/roots udgivelse. Flere er blevet nomineret bla. For bedste folk-instrumentalist og folk sangskriver. I 2011 blev HP lange kåret som årets bluesnavn.

På scenen leverer bandet et energisk mix at Delta Blues, Gospel og folk. Repertoireret er en blanding af egne sange og sange, samlet op blandt andet da HP lange boede i Louisiana og rejste Mississippi. Desuden er der kommet et strejf af cajun og oldtime i musikken især når Niels Bonefass er med. Selv HP Lange kan så finde på at spille banjo.

H.P. Lange: Vocal, guitar

Paul Junior: Bas

Jens Kristian Dam: Trommer

Niels Bonefass: Banjo, fiddle


Arrangøren oplyser

Fra 20:30 på koncertdagen sælges billetter kun ved indgangen.
Dørene åbner kl. 20.30.
Når du køber Tante Olga billet som Printselv-billet,
koster det 6,25 kr. pr. billet i omkostning
til print selv firmaet.
Dertil kommer Dankort gebyr til PBS

Tidspunkt for afholdelse 17.03.2016, 21:00

Arrangør Tante Olga Tlf: 86411970

Tante Olga Søndergade 6 8900 Randers C

Billetsalget er slut