En safeticket billetløsning
Tante Olga - 11.03.2016 kl. 21:00

Stepp 2

Intens liveperformance når Stepp 2 med uudslukkelig nerve og energi spiller samtlige numre HIP.

Preben Devantier, den legendariske trommeslager i Steppeulvene, er efter en intens opstartsperiode 100% klar med sit nye orkester Stepp 2, som tager stafetten videre fra Steppeulvene.

Bandet leverer en eksplosiv og intens liveperformance når de med uudslukkelig nerve og energi spiller samtlige numre fra den berømte plade Hip.

På repertoire-listen er også en håndfuld af de "glemte" numre, som aldrig nåede at kommer med på en opfølger inden Eik Skaløe forsvandt.

Som noget helt særligt har Stepp 2 fået særlig tilladelse af Iben Lassesen (Eik Skaløes søster) til at komponere musik til hans efterladte digte, hvilket i skrivende stund har resulteret i fem sprit nye numre, som bevarer den røde tråd fra Hip, men samtidig også repræsenterer Eik Skaløe og Steppeulvene anno 2015.

Preben Devantier's mål med Stepp 2 er at ramme lyden og pulsen fra Hip, men med meget mere rå kant, attitude og rockguitar.

Her er altså ikke tale om en tro kopi eller en ny Stig Møller trio. Stepp 2 er fed original tråd og rock, som kan få selv den mest garvede kritiker til taktfast at slå hænderne sammen!

Musikken krydres med anekdoter fra det turbulente 60’er-miljø, hvori kultpladen Hip blev skabt.

Gå ikke glip af dette originale band og stemningen som bringer en tilbage til de glade 60’er.

Uden tvivl en koncert helt ud over det sædvanlige.

Efter at Steppeulvene i 2015 modtog pionerprisen "Steppeulven" og filmen Steppeulven har gået sin sejrsgang i de danske biografer, er opmærksomheden og efterspørgelsen efter bandet og musikken, både blandt unge og ældre, større end aldrig før.Arrangøren oplyser

Fra 20:30 på koncertdagen sælges billetter
kun ved indgangen.
Dørene åbner kl. 20.30.
Når du køber Tante Olga billet som Printselv-billet,
koster det 6,25 kr. pr. billet i omkostning
til print selv firmaet.
Dertil kommer Dankort gebyr til PBS.

Tidspunkt for afholdelse 11.03.2016 kl. 21:00

Arrangør Tante Olga Tlf: 86411970

Tante Olga Søndergade 6 8900 Randers C

Billetsalget er slut