En safeticket billetløsning
Tante Olga - 04.02.2016 kl. 21:00

Touble Cats

Trouble Cats blues, jump og rootsrock for fuld skrue.

De fire gamle katte er rendt på hinanden igen i en århusiansk baggård og må erkende, at en kat har mange liv. Trouble Cats er tilbage i den oprindelige besætning og rykker ud på scenerne med ny energi, blues, jump og rootsrock for fuld skrue.
Det begyndte i 1987, i årtiet, hvor trommemaskiner, synthesizere, blazere med skulderpuder og cafépublikum med new wave-attituder var tidsåndens fremmeste udtryk. Modreaktionen måtte komme. Og den hed the blues. Ned til rødderne. Efter mange år, hvor de fire oprindelige medlemmer af Trouble Cats har haft travlt med andre orkestre og andre jobs, gendanner de nu det gamle band. Trouble Cats classic er tilbage, og kvartetten er spillelystne som aldrig før. Kemien mellem de fire musikere er til stede på samme måde, som da de begyndte at spille sammen for 25 år siden. Dengang var der et eller andet uforklarligt, der fik det hele til at fungere. Der var en direkte hotline til publikums sanser. Glæden, energien og substansen er intakt. Bagagen er fyldt med driftsikker blues’n’roots og slidstræke originale numre. Samtidigt er der tilført nye ting og et nyt syn på sangene og bandånden. ”Same but different”.

Det udmønter sig bl.a. ved, at der udgives nyt album i foråret 2016 med efterføgende turné, som sender ”kattene” forbi Tante Olga.
Glæd dig til en aften i Bluesens ånd med det gendannede legendariske Århus band
Bandet er :

Henrik Hansen, mundharpe, vokal,

Martin Blom Hansen, guitar, vokal,

Morten Brauner, bas, kor
John Simoni, trommer.Arrangøren oplyser

Fra 20:30 på koncertdagen sælges billetter kun ved indgangen.
Dørene åbner kl. 20.30.
Når du køber Tante Olga billet som Printselv-billet, koster det 6,25 kr. pr. billet i omkostning til print selv firmaet. Dertil kommer Dankort gebyr til PBS.

Tidspunkt for afholdelse 04.02.2016 kl. 21:00

Arrangør Tante Olga Tlf: 86411970

Tante Olga Søndergade 6 8900 Randers C

Billetsalget er slut