En safeticket billetløsning
Tante Olga - 05.12.2015 kl. 22:00

Glam Gang

Glam Gang spiller glam og glitterrock fra det farverige årti 1970erne. Guld, sølv, satin, velour, plateaustøvler og makeup er på plads og justeret til lyden af sikre hits fra navne som Slade, Sweet, Suzi Quatro over 10cc, ABBA og Queen til Thin Lizzy.

Med Glam Gang på scenen er det som at være til rockkoncert for 30 år siden. Samtidig formår bandet at sprede en stemning af uhøjtidelig fest. Glam Gang har spillet til alt fra firmafester til festivaler og er ofte blevet kaldt et af Danmarks bedste livebands.

Glam Gang består af :

Sir Noddy Mud - sang og guitar

Elton Kiss The Wiz – guitar og vokal

Donny Glitter – bas og vokal

Sweet Little Willy – trommer og vokal

Marc Stardust – keyboards (nyt medlem)

Bag makeup’en gemmer sig fem professionelle musikere, der i Glam Gang lever kærligheden til deres alter ego og genren helt ud. Jens Peter ”Fjeder” Stavnstrup, Peter Fernando, Nicholas Vogel, René Lund Jensen og Michael ”Mini” Fast faldt nemlig i glamrock-gryden som teenagere. Siden da har de fem musikere indspillet plader med navne som Pretty Maids, Hero, Savage Affair, Sweethearts, Axel Boys Quartet, turneret i Europa, USA, Sydamerika og Japan.

Arrangøren oplyser

Fra 21:30 på koncertdagen sælges billetter kun ved indgangen.
Dørene åbner kl. 21.30.
Når du køber Tante Olga billet som Printselv-billet, koster det 6,25 kr. pr. billet i omkostning til print selv firmaet. Dertil kommer Dankort gebyr til PBS
Julefrokost tilbydes før koncerten.
Bestilling på info@tanteolga.dk/8641197

Tidspunkt for afholdelse 05.12.2015 kl. 22:00

Arrangør Tante Olga Tlf: 86411970

Tante Olga Søndergade 6 8900 Randers C

Billetsalget er slut