En safeticket billetløsning
Tante Olga - 03.09.2015 kl. 20:00

Dobbeltkoncert,The Cornfeds & Big Creek Slim

Dobbeltkoncert med spændende bands, hvor musikken er Chicago og Delta Blues inspireret af Howlin’ Wolf, Muddy Waters, John Lee Hooker & Lightning Hopkins.

The Cornfeds spiller semi-akustisk blues, hvor repertoiret hovedsageligt består af klassiske bluessange fra omkring 1920-1950.

Med inspiration i datidens instrumentering fremføres sangene på resonator guitar, vaskebræt, blik-kopper, skeer, march-stortromme, mundharpe, halvakustisk guitar og bas. Det hele krydres med egne kompositioner samt numre af nutidige kunstnere, der selv trækker indflydelse fra den tidligere blues æra.

The Cornfeds' inspiration kommer bl.a. fra kunstnere som Muddy Waters, Robert Johnson og Washboard Sam m.fl.

Big Creek har en stemme og feelin’ uden lige, og gør blueshistorien "levende" med sin rå og nærværende blues.Han spiller Chicago og Delta blues inspireret af bl.a. Howlin’ Wolf, Muddy Waters, John Lee Hooker og Lightning Hopkins. Big Creek Slim tryllebinder sit publikum - når man hører ham synge får man et chok…..det går rent ind, er råt og nærværende!

Big Creek Slim vandt i 2013 prisen som bedste blues act i Danmark ved Danish Blues Challenge. Han er en vaskeægte blues hobo og har boet og rakket rundt i Louisiana, Mississippi, Arkansas, Alabama og Tennessee i flere år. I løbet af de sidste ti år har han udviklet sin egen stil, der har dybe rødder i den sorte blues. Utallige rejser med guitaren har bragt ham vidt omkring, og han er i dag bosat i Brasilien, hvor han spiller blues i klubber, barer og på gaden.

Big Creek Slim Band

Big Creek Slim - vokal/guitar

Peter Nande - harmonica

Paul Jr. - bas

Jens Kristian Dam - trommer


Arrangøren oplyser

Fra 19:30 på koncertdagen sælges billetter
kun ved indgangen.
Dørene til koncertlokalet åbner kl. 19.30.
Når du køber Tante Olga billet som Printselv-billet,
koster det 6,25 kr. pr. billet
i omkostning til print selv firmaet.
Dertil kommer Dankort gebyr til PBS.

Tidspunkt for afholdelse 03.09.2015 kl. 20:00

Arrangør Tante Olga Tlf: 86411970

Tante Olga Søndergade 6 8900 Randers C

Billetsalget er slut