En safeticket billetløsning
Tante Olga - 09.05.2015 kl. 22:00

Red Warszawa

Red Warszawa fornøjer publikum med deres finurlige polsk inspirerede punk og heavyrock, samt tekster der får alle til, at trække både på smilebåndet og lattermusklerne.

Man skulle tro, at de har fundet en kiste med nedgravede guitarriffs fra 80'erne. Deres musik leder i hvert fald ofte tankerne hen på den slags heavy metal, som Accept og Judas Priest gjorde populær i det årti. Sangeren "Lækre" Jens har dog mere til fælles med Troels Trier end med Rob Halford fra Judas Priest. Det er nu også teksterne, der bærer en stor del af æren for bandets kultsucces. Politisk ukorrekthed blandet med en snert af socialrealisme og barnlig humor gør Red Warzawa til en uimodståelig øvelse for smilebånd og lattermuskler. Med hits som ”Hurra skolen brænder” og ”Det lugter af fisk” er der lagt i ovnen og dømt fællessang denne svedige fredag aften med et yderst erfarent liveband, der tilmed har gamle sange friske i erindringen.
Der er nu gået over 25 år, siden bandet Red Warszawa opstod på baggrund af en musiktime i 1987 på amtsgymnasiet i Ballerup, hvor Heavy Henning og Lækre Jens hørte et polsk punkband og pladask faldt for musikgenren. De besluttede sig for at lave et band, der skulle spille polsk punk, og hermed var fænomenet Red Warszawa født.

Så Red Warszawa fornøjer, kort sagt, publikum med deres finurlige polsk inspirerede punk og heavyrock, samt tekster der får alle til, at trække både på smilebåndet og lattermusklerne.


Se også:

www.rw.dk

https://www.facebook.com/groups/8498422379/

Arrangøren oplyser

Fra 21:30 på koncertdagen sælges billetter
kun ved indgangen.
Dørene til koncertlokalet åbner kl. 21.30.
Når du køber Tante Olga billet som Printselv-billet,
koster det 6,25 kr. pr. billet
i omkostning til print selv firmaet.
Dertil kommer Dankort gebyr til PBS.

Tidspunkt for afholdelse 09.05.2015 kl. 22:00

Arrangør Tante Olga Tlf: 86411970

Tante Olga Søndergade 6 8900 Randers C

Billetsalget er slut