En safeticket billetløsning
Tante Olga - 01.09.2014 kl. 21:00

Fairport Convention

Folkrockens fædre i unik og intim koncert.

Tante Olga er stolte over at kunne præsentere et af de absolut største FolkRock bands.

Det drejer sig om Fairport Convention som præsenteres ved denne helt unikke, enestående, intime og nærværende FolkRock koncert hos Tante Olga.

Kun de der er så heldige at erhverve de 100 koncertbilletter får mulighed for at opleve denne meget eksklusive koncert, når Fairport Convention folder sig ud med deres fremragende musik, som simpelthen er verdensklasse. At de har spillet sammen i over 40 år, understreger kun at der er tale om utrolig erfarne og kompetente musikere der ved hvad det drejer sig om og hvad publikum forventer.

Publikum tilbydes også MacAles HovedBuffet får koncerten, så det kan blive en rigtig hyggelig aften.

Fairport Convention blev dannet tilbage i 1967 og var igennem 70'erne indbegrebet af engelsk folkrock! og det var vel nærmest dem, der opfandt den genre, hvor keltisk og britisk musiktradition smeltes sammen med moderne rockmusik.

Fairport Convention har i nu 40 år været med i toppen af den internationale musikscene med konstant succes.

Grundstammen i orkestret er de to oprindelige medlemmer Simon Nicol og Dave Pegg, der suppleres af de to violinister Chris Leslie og Rick Sanders, samt den tidligere Cat Stevens trommeslager Gerry Connway.

Det store gennembrud kom i 1969 med albummet Liege & Lief hvor gruppen, der dengang også talte violinisten Dave Swarbrick, guitaristen Richard Thompson og sangerinden Sandy Denny, skabte den ultimative folk/rock plade.

Musikken holder stadig, og gruppen turnerer flittigt overalt i verden.

Fairport Convention afholder hvert år i august deres egen festival kaldet Copredy-festival. Her optræder bandet med alle dets eks-medlemmer og venner og en række spændende bands for et publikum på 20.000. Gruppen har gennem årene gennemgået mange udskiftninger, men er stadig i stand til at trække fulde huse overalt i verden.

Arrangøren oplyser

Fra 20:00 på koncertdagen sælges billetter kun ved indgangen.
Dørene åbner kl. 20.00.
Når du køber Tante Olga billet som Printselv-billet,
koster det 6,25 kr. pr. billet i omkostning
til print selv firmaet.
Dertil kommer Dankort gebyr til PBS.
Tilkøb af spisning senest dagen før.

Tidspunkt for afholdelse 01.09.2014 kl. 21:00

Arrangør Tante Olga Tlf: 86411970

Tante Olga Søndergade 6 8900 Randers C

Billetsalget er slut