En safeticket billetløsning
Tante Olga - 13.11.2014 kl. 21:00

Dan Baird & Homemade Sin

Sydstatsrockerne besøger igen Tante Olga med ”tøjlesløs spilleglæde”.Deres stil er blevet beskrevet som en blanding af AC/DC og Rolling Stones. Nu er det næsten Geogia Sattelites der er tilbage i "næsten" originalopstilling. Forvent Satellites klassikere som ”I Dunno” og ”Keep Your Hands To Yourself” via Dan Bairds solohit ”I Love You, Period” til afstikkere med eksempelvis Satellites’ sydstatsfortolkning af Ringo Starrs ”Don’t Pass Me By”, The Ramones’ ”I Wanna Be Sedated”, Sam Cookes ”Twistin’ The Night Away” og Elvis’ ”Suspicious Minds” med en spille- og livsglæde, så det kunne have hevet Tollundmanden af udstillingsmontren til et koket træk med luftguitararmen.

Deres stil er blevet beskrevet som en blanding af AC/DC og Rolling Stones. Nu er det næsten Geogia Sattelites der er tilbage i "næsten" originalopstilling.
Forvent Satellites klassikere som ”I Dunno” og ”Keep Your Hands To Yourself” via Dan Bairds solohit ”I Love You, Period” til afstikkere med eksempelvis Satellites’ sydstatsfortolkning af Ringo Starrs ”Don’t Pass Me By”, The Ramones’ ”I Wanna Be Sedated”, Sam Cookes ”Twistin’ The Night Away” og Elvis’ ”Suspicious Minds” med en spille- og livsglæde, så det kunne have hevet Tollundmanden af udstillingsmontren til et koket træk med luftguitararmen.


Arrangøren oplyser

Fra 20:30 på koncertdagen sælges billetter kun ved indgangen.Dørene åbner kl. 20.30. Når du køber Tante Olga billet som Printselv-billet, koster det 6,25 kr. pr. billet i omkostning til print selv firmaet. Dertil kommer Dankort gebyr til PBS.

Tidspunkt for afholdelse 13.11.2014 kl. 21:00

Arrangør Tante Olga Tlf: 86411970

Tante Olga Søndergade 6 8900 Randers C

Billetsalget er slut