En safeticket billetløsning
Tante Olga - 30.10.2014 kl. 21:00

HP Lange, Troels Jensen & Hugo Rasmussen

3 fremragende fortolkere af den klassiske blues – de bedste Danmark kan frembringe

Der var roser i den stil fra hele rækken af kritikkere, da Troels Jensen & H.P. Lange 2001 udgav deres første cd sammen. Cd’en indbragte duoen en Danish Music Award for bedste roots-cd 2002. Yderligere tre cdér er det blevet til. To er indspillet sammen med de faste makkere Hugo Rasmussen og Jarno Varsted. Den sidste fra 2010 er en live cd indspillet med Hugo Rasmussen på bas. Hugo er sørme også med hos Tante Olga.

Troels Jensen har spillet blues gennem snart 40 år. Han har slået sit navnfast i Danmark og resten af Skandinavien, bl.a. gennem sine mange år som frontfigur i Delta Blues Band, senere – med Billy Cross – Delta Cross Band. Allerede i 60’erne turnerede han med Sonny Terry & Brownie Mc’gee. Dette har givet ham status som dansk bluesmusiks ”Grand Old Man” – Danmarks mr. Blues. Fuldt fortjent fik han i 2002 som den første prisen ”Årets Danske Bluesmusiker”, uddelt af Copenhagen Blues Festival.

H.P. Lange er en af Danmarks unge vetraner. Han har siden midten af firserne spillet på alt fra små klubber til internationale blues & Jazz festivaller i Danmark og udlandet. I 1994 slog han sig ned i New Orleans. Han spillede fast på flere klubber i New Orleans. Han spillede jobs med Kenny Brown i Memphis og i Mississippi-deltaet, og mødte, gennem Kenny Brown, folk som Junior Kimbrough og R.L. Burnside. H.P. lange modtog i 2000 en Danish music award – Grammy – for cd’en ”Ain’t jivin’” i kategorien ”bedste roots cd”

Sangen får gerne en historie med på vejen, når de to skiftes til at tage mikrofonen og sammen spiller deres blanding af Blues, Boogie & Spirituals


Arrangøren oplyser

Fra 20:30 på koncertdagen sælges billetter kun ved indgangen.
Dørene åbner kl. 20.30.
Når du køber Tante Olga billet som Printselv-billet, koster det 6,25 kr. pr. billet i omkostning til print selv firmaet. Dertil kommer Dankort gebyr til PBS

Tidspunkt for afholdelse 30.10.2014 kl. 21:00

Arrangør Tante Olga Tlf: 86411970

Tante Olga Søndergade 6 8900 Randers C

Billetsalget er slut