En safeticket billetløsning
Tante Olga - 24.10.2014 kl. 21:00

Mike Tramp Solo

Det er storytelling, råt, intimt og personligt - TRAMP: Not A Fashion – A Way Of Life

Michael Trempenau er født i Danmark, og voksede op på Vesterbro sammen med sin mor og to brødre. Mike startede sin karriere i en ungdomsgruppe på Vesterbro Ungdomsgård da han optrådte på deres første album "Vi lever på Vesterbro" (1974). Siden blev han forsanger i popbandet Mabel, der han opnåede "teen idol"-status. Mabel flyttede til New York i slut-70erne og skiftede navn til the Studs, inden de gik i opløsning kort tid efter.

Sammen med Vito Bratta startede Mike bandet White Lion i 1983. Inden de gik i opløsning opnåede de stor succes med deres fire album og mange hits, blandt dem #8-hittet "Wait", og #3-hittet "When The Children Cry" fra deres dobbel-platina-sælgende andet album "Pride". Derfter fulgte to succesrige plader med detnye band Freak of Nature, inden Mike i 1998 udgav sit første soloalbum "Capricorn".

Siden har Mike holdt fokus på sin solokarriere, udgivet yderligere seks album, og turneret hele verden i en årrække. I 2013 udkom albummet "Cobblestone Street", som blev noget nær et "come-back" for Mike i Danmark. På denne meget personlige plade, der Mike genbesøger barndommens gader og tager lytteren med på en rejse gennem sit liv, sammenligner Mike sine drømme med sin egen, nutidige virkelighed, mens han gør status op. Livet har muligvis ikke taget de drejninger han havde planlagt, men håbet lever, og Mike giver lytteren nøglen til sit liv og sin sjæl, der han selvbiografisk beskriver den dreng som tog ud i Verden i 1976, satsede alt for at udleve rock-drømmen, og betalte en stor pris for det.

Mike Tramps ottende soloalbum "Museum" udkommer d.18 august 2014. Det er et album der Mike arbejder videre fra det udgangspunkt som det forrige album gav ham, og ret megetsigende hedder den første single "Trust In Yourself". Inden Mike igen rammer hjemlandet har han spillet en kæmpeturné i USA på over 40 shows, samt turneret Australien og Europa rundt. Mike lever og ånder for musikken. Det her er "The real deal".

Live byder Mike på en rundtur i hele sit begivenhedsrige backkatalog, både fra hans tidligere bands, og fra hans soloplader, så vel som nye numre fra årets album. Det er storytelling, det er råt, det er intimt, og det er personlig når Mike mellem sangene deler ud af anekdoter og historier fra hele sit rock'n'roll liv.

Tramp: Not A Fashion - A Way Of Life!Arrangøren oplyser

Fra 20:30 på koncertdagen sælges billetter kun ved indgangen.
Dørene åbner kl. 20.30.
Når du køber Tante Olga billet som Printselv-billet, koster det 6,25 kr. pr. billet i omkostning til print selv firmaet. Dertil kommer Dankort gebyr til PBS

Tidspunkt for afholdelse 24.10.2014 kl. 21:00

Arrangør Tante Olga Tlf: 86411970

Tante Olga Søndergade 6 8900 Randers C

Billetsalget er slut