En safeticket billetløsning
Tante Olga - 05.09.2014 kl. 22:00

Purpendicular

Internationale topmusikere. Skal opleves. Alle de største Purple-Hits. Aftenens koncert er en gentagelse af den forrygende koncert hos Tante Olga sidste år. De måtte simpelthen tilbage igen. Her er tale om internationale, sublime musikere med stor erfaring og et CV helt ud over det sædvanlige. Er man til Deep Purple og elsker alt det bandet står for, er denne aften et "must. Publikum får alle de bedste sange fra Deep Purples katalog. Suverænt leveret.

Aftenens koncert er en gentagelse af den forrygende koncert hos Tante Olga sidste år. De måtte simpelthen tilbage igen. Her er tale om internationale, sublime musikere med stor erfaring og et CV helt ud over det sædvanlige. Er man til Deep Purple og elsker alt det bandet står for, er denne aften et "must. Publikum får alle de bedste sange fra Deep Purples katalog. Suverænt leveret. Klassisk Rock når det er "allerbedst".


Arrangøren oplyser

Fra 21:30 på koncertdagen sælges billetter kun ved indgangen.Dørene åbner kl. 21.30. Når du køber Tante Olga billet som Printselv-billet, koster det 6,25 kr. pr. billet i omkostning til print selv firmaet. Dertil kommer Dankort gebyr til PBS.Tidspunkt for afholdelse 05.09.2014 kl. 22:00

Arrangør Tante Olga Tlf: 86411970

Tante Olga Søndergade 6 8900 Randers C

Billetsalget er slut